De 5 bästa spelautomaterna online

De 5 bästa spelautomaterna online

april 2, 2019 0 av Deadrock Game

Vissa hatar att gå till casinon på grund av de många människorna, resan dit, eller av andra anledningar. Idag kan du spela på de bästa spelautomaterna i världen från ditt eget hem. Man kan använda bland annat surfplattor, datorer eller mobiltelefoner.

Det finns flera hundra spel från spelautomater tillgängliga idag. Här är Deadrock Games topp-5 spel för dig att prova.

Cleopatra Slots

Posta bild 5 Bästa Online Slot Machines Cleopatra Slots - De 5 bästa spelautomaterna online

Cleopatra är ett av de tidigaste spelen för spelautomater som någonsin skapats, och trots det är spelet fortfarande populärt idag. Cleopatra Slots är, som man kan gissa från namnet, ett spel med egyptiskt tema som är tillgängligt i såväl datorer, surfplattor som mobiltelefoner.

Det här spelet har 5 kolumner och 20 vinstlinjer. Huvudkaraktären – ja, det finns karaktärer i spelet – är såklart Cleopatra, drottning över Egypten. Men det är inte allt.

För att verkligen leva upp till sitt namn, så inkluderar spelet även egyptisk musik, symboler, och kultur, som verkligen visar spelets unika charm.

Queen’s Day Tilt

Posta bild 5 Bästa Online Slot Machines Queens Day Tilt - De 5 bästa spelautomaterna online

Efter det antika Egypten går vi vidare till medeltiden med Queen’s Day Tilt. Det här spelet är uppbyggt på ett 3×3 rutnät och erbjuder spelaren 96% RTP (Return to Player), vilket är en riktigt bra deal.

Spelet har även många inslag likt Queen’s day, som ger spelaren 5 gratis-spins när rutnätet töms helt. Spelet har en hög ombytlighetsgrad. När hela rutnätet töms förutom en bricka, så aktiverar Tilt inslaget den s.k. Queen’s Day funktionen.

Strolling Staxx Slot: Cubic Fruits Touch

Posta bild 5 Bästa Online Slot Machines Strolling Staxx Slot Cubic Fruits Touch - De 5 bästa spelautomaterna online

Om du vill spela något vimsigt så är Strolling Staxx för dig. Spelet har 5 kolumner och 3 rader med en medium ombytlighetsgrad. Re-spin funktionen har en viktig roll i det här spelet.

Strolling har även olika inslag såsom de “kolossala symbolerna” som ger spelaren fler chanser att få re-spins.

Upptäck och njut av dessa roliga spel och upptäck själv varför de är så populära!

Läs mer om Deadrock Game och vad vi erbjuder här!