2 fantastiska spelautomatsspel som inspirerats av filmer

2 fantastiska spelautomatsspel som inspirerats av filmer

maj 16, 2019 0 av Deadrock Game

Du kanske har tröttnat på vilda-western tema, egyptiskt tema, medeltidstema eller djungeltema för slotmaskiner? Här är två mycket bra slotmaskiner som inspirerats av två av världens bästa filmer. Spelen gick enkelt att utveckla då temat var klart, och endast den vanliga utvecklingen behövde göras.

The Dark Knight

Posta bild 2 Amazing Slot Machine Videospel inspirerad av filmer Darknight - 2 fantastiska spelautomatsspel som inspirerats av filmer

Vem älskar inte The Dark Knight? Troligen Marvel-fans. The Dark Knight Slots är en av de mest berömda slot-maskinerna på marknaden just nu. Spelet är tillgängligt för både casinos och online då det utvecklades av Microgaming och IGT.

Spelet kommer med 14 vinstsymboler och 243 vinstkombinationer. Men spelets höjdpunkt är naturligtvis dess karaktärer. Du får Harvey Dent, Rachael Dawes och framförallt Jokern som smyger runt.

Scarface

Posta bild 2 Amazing Slot Machine Videospel inspirerad av filmer Scarface - 2 fantastiska spelautomatsspel som inspirerats av filmer

Detta är knappast ett spel som är lämpligt för barn, då det innehåller mycket vapen, gangsters och pengar. Men spelets Scarface-temat togs emot väl av spelare. Spelets utveckling gick snabbt då utvecklarna ville ta in hela Scarface aura i spelet.

Då temat var klart utvecklades det som en vanlig fem-hjuls 20-payline slot. Spelet innehåller bland annat ikoniska scener från filmen, exempelvis Tonys uppgörelse med pistolmännen.

Spelets utveckling gick bra, särskilt med tanke på funktionerna på grund av gangstertemat.

I ett nötskal

Posta bild 2 Amazing Slot Machine Videospel inspirerade av filmer I ett nötskal - 2 fantastiska spelautomatsspel som inspirerats av filmer

Att komma upp med dessa ideér och utveckla dem till spel var enkelt då symboler, karaktärer och spelteman redan var klara. Det som gjorde dessa spel berömda var deras spelegenskaper – och det är här dessa spel är starka.

Book of Dead, eller Book of Ra, ett spel med egyptiskt tema blev berömt med sin 250000-mynts jackpot. Spelet hade också möjligheten till att få fem Riche Wild symbols för bonus-spins och det var möjligt att multiplicera vinsten med upp till 5000 vilket gav stor spänning.

Spelets utvecklare kände till att risken var hög – men den stora jackpoten täckte mer än väl detta då det i och med detta attraherade så många spelare.