2 trender för interaktiva spel i världen av spelautomater

2 trender för interaktiva spel i världen av spelautomater

april 8, 2019 0 av Deadrock Game

Interaktiva spel har verkligen tagit fart i spelbranschen och folk hittar ständigt på nya spännande idéer.  Interaktiva spel skapar också splittring i spelindustrin, och man kommer upp med nya ideér som skall förädlas till spelbarhet, med engagerande storylines och bra spelbarhet.

Diskussion om datorbaserade slotmaskiner

Enligt flera spel- och community-forum online finns det en stor efterfrågan på slotmaskiner som erbjuder bättre funktioner och grafik.

Det finns fortfarande inte så många nya ideér för att förbättra spelen för spelautomater då de nu fungerar optimalt både för de som använder riktiga pengar och de som ej gör det.

Interaktiva spelautomater

Spelautomater som spelas online eller virtuellt har varit aktuella i många år nu. Men idag vill allt fler spelutvecklare kombinera spelautomater och ett interaktivt koncept i en och samma produkt.

En kommande interaktiv spelautomat är Bear Money. Det här spelet utnyttjar en Cash-Collector-Bonus som sitt belöningssystem.

Bear Money är en spelautomat som också följer de regler och lagar som gäller för ansvarsfullt spelande.

Spelvärlden diskuterar resultatet av detta spel i forum och hoppas på något unikt och något bra.

Det är svårt att förstå hur man gör ett spelautomatsspel interaktivt. Varför? Spelet är redan interaktivt. Tänk på att spelautomaten är en av de äldsta maskinerna för spel som någonsin skapats i världen.

Bear Money, förresten, fokuserar inte exakt på en spelautomat, utan bara slots. Är det ens en bra ide?

Interaktiva spel eller interaktiva filmer?

De flesta interaktiva spel är en hybrid av videospel och filmer. De flesta spelare söker förstås efter spelupplevelsen och scenerna från filmerna är sekundära. Men idag är de flesta interaktiva spelen beroende av välutvecklade spel med viktiga filmklipp som adderar stor betydelse.

Även i spelautomater används detta istället för bara slumpmässiga karaktärer och enkel textdesign. Varför tror du det är så?

Spelare söker idag mer interaktion eller åtminstone något att reagera med på skärmen trots att de inte trycker på några knappar.

Vill du veta mer om Deadrock Game och vad vi erbjuder? Få reda på mer här!