Om Deadrock Game

Utvalda bilder Om sidan - Om Deadrock Game

Deadrock Game tar sig an nyheter, uppdateringar, trender, och milstolpar inom spelvärlden (online och offline). Det senaste årtiondet har visionärer utvecklat och gett ut några av de bästa spelen någonsin.

Idag kan man välja från arkadspel till briljanta open-world spel; det är verkligen en fantastisk tid att vara en spelare.

Deadrock Game ligger i framkanten med att ta fram de senaste spelnyheterna och ämnen att diskutera. Deadrock Game är belägna i den största och mest folkrika staden i den amerikanska delstaten Delaware, Wilmington. Mannen som ligger bakom allt är Corey Paul.

Med hans passion för spel redan från ung ålder, så ville Paul göra sitt och bidra till spelvärlden.

Men för Paul är inte Deadrock Game bara skapat för att ge ut nyheter om spel, online och offline, utan Paul vill även ta upp ansvarsfullt spelande, och att man aldrig bör låta spel ta över ens hela liv.

Det innebär att vara hängiven till ansvarsfulla spelaktiviteter; inte beroende.

Deadrock Game kommer att göra det lilla extra för att läsarna inte bara ska vara uppdaterade, utan även informerade. Tillsammans diskuterar vi vad som är nytt inom världen av interaktiva spel.

Vi kommer även att tala om de senaste trenderna inom spelautomater. Ja, du hörde rätt; vi tar oss även an kasinospel.

Ni vill ha nyheter, samtalsämnen, de senaste spelautomaterna och nedladdningsbart innehåll, och mer. Ni ska få just det; och mer.

Undrar du något? Kontakta oss gärna.